Moments | March

15 Apr 2020

We like to share moments here like in a diary. Moments such as a look behind the scenes, a visit to a client, preparation for a presentation, but also our knowledge and inspiration. We look back at each month and explain what happened that month. This time it is the turn of March: we will not soon forget this month. The corona virus was getting closer and the consequences became more clear every day.

Beperkingen beperken ons niet

Beperkingen beperken ons niet. We zien altijd een realiseerbare oplossing. Dit is de tekst die je vindt op onze werkwijze pagina hier op onze website. En is nu nog meer van toepassing dan ooit. De Corona crisis raakt ons allemaal en, of je het wil of niet, is nu eenmaal beperkend. Voor de een nog meer dan de ander. Gelukkig zijn wij gewend om in oplossingen en mogelijkheden te denken en die kracht delen wij graag met je.Ā We schreven hier over de mogelijkheden die wij je bieden. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Atelier

Een lichte plek met mooi daglicht waar je letterlijk en figuurlijk de rust en ruimte hebt om te creƫren. Dit was het uitgangspunt toen wij een plek zochten om een atelier te starten. En wij hebben die plek gevonden in het centrum van Delft. Wij delen deze ruimte graag met andere creatieve ondernemers. We hebben leuke plannen hiervoor gemaakt. Door de Corona crisis moeten we er nog even mee wachten. Tegelijk geeft ons de gelegenheid om alles in gereedheid te brengen voor het moment dat het wel weer veilig kan. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen via de website.

Voorproefje

We deelden hier een klein kijkje in de nieuwe keuken en woonkamer van Nathalie. Zij vertelde over hoogzwanger verbouwen en veel van jullie herkenden zich daar in. Nieuwsgierig? Lees het hele verhaal hier en neem vooral een kijkje.

DIY

We merkten dat meer mensen juist deze periode benutten om van hun huis een thuis te maken. Via ons Instagram account delen wij inspiratie zoals simpele DIY ideeƫn van IKEA meubilair dat je misschien al in huis hebt in combinatie met onze houten handgrepen. Zo is een simpel MOPPE ladekastje van IKEA met onze grepen een fijne toevoeging bij je thuiswerkplek. Bij hoogtepunten op ons Instagram account vind je meer ideeƫn onder DIY.

Uitbreiding eco friendly collectie

We hadden al twee kleuren van plantaardig gelooid leer in onze collectie namelijk naturel en donkerbruin. Nu hebben wij de kleuren zwart en kastanje daar aan toegevoegd. Met deze leren grepen kies je bewust voor een leersoort dieĀ is gelooid en gekleurd zonder het gebruik van schadelijke chemicaliĆ«n, zoals chroom, zware metalen en formaldehyde en met respect voor dier en de natuur is vervaardigd.
Met het gebruik van de handgrepen verandert het leer van kleur door het zonlicht en krijgt lichte sporen door veelvuldig gebruik. Zo ontstaan unieke producten, die dierbare herinneringen letterlijkĀ op de huid met zich meedragen. Wil je meer weten waarom onze leren handgrepen vriendelijk zijn voor mens, dier en milieu? Je leest er hier meer over.

Styled by

Onze klanten maken hun huis gezellig in deze periode waar ieders huis nog belangrijker is dan normaal. Ze pakken projecten op die bleven liggen. Bovendien zorgt de lente dat zij aan een voorjaarsschoonmaak beginnen. We deelden deze maand meerdere inspirerende resultaten van klanten. Zoals een nachtkastje met Stick van onze fijne collega’s van Woodchuck, de keuken van Esther van Pantoufle Design en maatwerk in de badkamer bij Anne Marije Baars of de gestylde hoekjes van Suzanne Pardijs. Wil je meer inspiratie? Neem dan gerust een kijkje op ons Instagram account. Heb je zelf iets gecreĆ«erd met onze producten? Tag ons dan, we vinden het altijd leuk om te zien.

Sample set van Stick

Heel veel klanten bestelden de sample set van Stick. Wil je ook weten welke houtsoort van Stick het beste in jouw interieur past? Of ben je simpelweg benieuwd hoe de Stick in het echt is? Bestel dan onze sample set van Sticks. Je krijgt alle samples in een katoenen bewaarzakje. Bovendien ontvang je een kortingscode waarmee je tien euro korting krijgt op je eerste bestelling. Je bestelt de samples hier in onze shop.

 

categories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *