Gestyled door | Bodie and Fou

07 jul 2017

Zoals jullie misschien nog wel weten hadden we tot eind vorig jaar een andere naam en website (lees er hier meer over). We besloten de nieuwe website helemaal fris te beginnen en dus starten we ook opnieuw met onze blog. Ons archief met blogberichten is met deze verandering niet meer zichtbaar en van sommige berichten is dat eigenlijk heel jammer. Dus blazen we af en toe zo’n oud bericht weer nieuw leven in. Vandaag doen we dat met inspirerende beelden van Karine van de bekende blog Bodie and Fou die onze leren handgrepen heeft gebruikt voor haar huis in London.

“We delen graag deze frisse witte inspiratie post een garderobekast waar we van dromen. Het is de garderobekast van Karine Candice Kong, bekend blog BODIE and FOU. Karine houdt ons via haar blog en Instagram op de hoogte van haar #bodieandfourenovations en stapje bij beetje wordt haar huis in London mooier en meer af. Zo paste zij Handles in wit leer in maat 4 en 5 toe op de prachtige witte kasten. Wat is het mooi geworden, Karine! Neem vooral een kijkje op de blog van Karine voor meer inspiratie.”

Wat vinden jullie van deze prachtige lichte witte slaapkamer?  We horen graag wat je er van vindt dus laat gerust een berichtje achter.

Design Details

Leren handgreep Handle in wit van Design Studio Nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *