Kantoor | Eleven

Rijswijk ZH

Een grote open ruimte van negenhonderd vierkante meter met industriële kenmerken en glas rondom. Dat was het startpunt van deze zakelijke opdracht. Het bedrijf van de opdrachtgevers, Eleven, was uit hun jas gegroeid en ze waren toe aan een groter kantoor. Hun vraag was om dit ruime kantoor passend te maken voor dit moment en de toekomst en bovendien van alle gemakken te voorzien. Ook wilden ze een leuk, gezellig kantoor waar het naast werken ook plezierig is om samen te zijn.

Credits

Interieur ontwerp – Tessa Weerdenburg & Nathalie Fransen
Fotografie – Andrew Walkinshaw

Aandacht voor industriële elementen

Wij ontwierpen de indeling van het kantoor waarbij de aannemer direct aan de slag kon met de uitvoering. In de tussentijd maakten wij het interieur ontwerp waarbij wij kozen om de industriële elementen de volledige aandacht geven. Wij voegden daar licht meubilair aan toe. De drie directiekamers en de grote vergaderzaal zijn centraal gelegen en de verschillende afdelingen zijn strategisch daarom heen geplaatst. De kleine vergaderruimten, een concentratiewerkplek, een ontspanningsruimte en een ruime kantine mét schommels maakten dit kantoor compleet. Wij ondersteunden de opdrachtgevers bij de realisatie en uitvoering van de ontwerpen.

Ontwerpdetails

Tafel van Functionals | leren handgrepen van Design Studio Nu | Lampen van Studio Snowpuppe | Lampen van Peanuts and Cherry’s | karpet van Perletta Carpets

We genieten van de eenduidigheid en het herhalen van kleuren en materialen.

Voor onze nieuwe kantoor waren we op zoek naar een open indeling waarin de cultuur en het gevoel van Eleven naar voren kwam. Het is prettig om met Design Studio Nu samen te werken. Tessa en Nathalie komen met verrassende oplossingen. De sfeer van Eleven wordt meteen herkend door onze bezoekers en zij komen dan ook graag terug bij ons op kantoor.

Peter Boon

CEO & Co-Founder

Mogen wij jouw nieuwe huis of kantoor ontwerpen?

lees meer over onze werkwijze