Nieuw in de shop: beddengoed van Midnatt

24 jan 2024

We zijn blij om te laten weten dat wij het beddengoed van Midnatt hebben toegevoegd aan onze shop.

Waarom beddengoed?

Als het gaat om je huis gezellig maken, staat het toevoegen van textiel bij ons toch wel op de eerste plek. Met een nieuw dekbedovertrek, lakens en kussens geef je de ruimte gemakkelijk een compleet andere sfeer. Bovendien geloven wij in het belang van een goede gezonde nachtrust én een fijne plek om je terug te trekken. Aandacht besteden aan je slaapkamer is het waard. Veel mensen hebben een druk leven en wat is er dan fijner in een slaapkamer die je een gevoel van rust en geborgenheid geeft? Zorg dat je bed fijn is opgemaakt en dat de kamer netjes en gezellig is. Je krijgt er veel voor terug. Deze beddengoed collectie van Midnatt geeft je precies dat gevoel.

Zweedse oorsprong

Midnatt is een Zweeds merk dat textiel van fris biologisch katoen aanbiedt voor zowel kinderen als volwassenen. Een verwassen lievelingsshirt en een dekbedovertrek dat al generaties lang wordt gebruikt in een zomerhuis, vormden de inspiratie voor hun collectie. Je kunt de kleuren en patronen combineren precies zoals je dat wilt. De lakens en kussenslopen worden apart verkocht, zodat je je beddengoed dat je al hebt gemakkelijk kunt aanvullen. Het assortiment van Midnatt wordt steeds uitgebreid met nieuwe kleuren, zo kun je steeds weer een nieuwe look creëren zonder dat je alles nieuw hoeft aan te schaffen.

GOTS biologisch katoen

De stone-washed afwerking geeft de producten een prachtige structuur met behoud van zachtheid. Dat het katoen biologisch is, is voor Midnatt en Design Studio Nu een natuurlijk uitgangspunt. Alle producten zijn GOTS-gecertificeerd en gemaakt van 100 procent GOTS-gecertificeerd biologisch katoen.

Ontbijt op bed

Tip: kijk eens naar de kussens van 50 x 90 cm. Deze grote kussens zijn heerlijk om toe te voegen als extra hoofdkussens. Lekker om te lezen of nog even een film te kijken in bed. Of in het weekend lekker te ontbijten. Alle kussenslopen worden verkocht als set van twee stuks. Heb je nog geen kussen van 50 x 90 cm? Bij H&M Home verkopen ze deze maat kussens in verschillende varianten.

We zijn heel erg benieuwd wat je van de collectie van Midnatt vindt. Laat gerust een berichtje achter onder dit bericht. We horen graag van je. Ben je op zoek naar een andere maat, kleur of product van de collectie van Midnatt? Neem gerust contact met ons op, we kunnen alles voor je bestellen.

Credits

beeld van Midnatt

Design Details

Shop hier het beddengoed van Midnatt
Wilted | Sorbetto | Lake | Siesta | Cortado | Bosco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *