Kantoor | Decom

Venray

Onze opdrachtgever Decom technology people uit Venray nam contact met ons op en de beschrijving van de opdracht sprak ons zo aan dat wij al snel en nieuwsgierig in de auto naar Venray zaten voor een kennismakingsgesprek. Daan van Mosseveld en Esther Burgmans lieten ons het oude kantoor zien en de knelpunten waar ze daar tegen aanliepen. Ook konden we terecht in het nieuwe pand; in dezelfde straat en een stukje verderop. Het pand, een oude bank, stond leeg en was gedateerd qua indeling maar deed ons bloed sneller stromen. Hier was echt iets heel moois van te maken als de industriële elementen weer meer zichtbaar zouden worden.

Credits

Interieur ontwerp – Tessa Weerdenburg & Nathalie Fransen
Fotografie – Andrew Walkinshaw

Liefde voor Design

We gingen vol enthousiasme voor hen aan de slag en maakten indelingsplannen waarbij alle afdelingen een fijne werkplek in het pand krijgen, er voldoende ruimte is voor verschillende soorten overleg en Daan en Esther zelf mooie ruime directiekamers tot hun beschikking hebben. Centraal in het ontwerp staat het vergaderhuis. Na goedkeuring van de indeling maakten wij het interieurontwerp voor het gehele pand. Daan, een liefhebber van designklassiekers had al een aantal Eames stoelen aangeschaft. Dat gaf ons een mooi uitgangspunt voor de inrichting. Wij kozen voor een gezellige sfeer die het gastvrijheid van het bedrijf en haar werknemers benadrukt en uiteenlopende kleuren en materialen die samen een prachtig geheel vormen.

Complimenten van onze bezoekers

Wij zochten een buro voor het ontwerp van ons nieuwe hoofdkantoor en werden enthousiast van het portfolio van Design Studio Nu. Vanaf dag 1 hadden we een hele goede klik met Tessa en Nathalie. Het ontwerp paste erg goed bij onze wensen en sloot naadloos aan bij de uitstraling waar we naar op zoek waren. De samenwerking tijdens de bouw verliep ook super, waarbij onze aannemer een zeer goed contact had met Design Studio Nu en zij elkaar goed aanvulden. Vrijwel iedereen die op bezoek komt complimenteert ons met het ontwerp.

Daan van Mosseveld

Managing Director

Mogen wij jouw nieuwe huis of kantoor ontwerpen?

lees meer over onze werkwijze