Kantoor | Max Models

Rotterdam

Max Models is een van de grotere model agentschappen van Nederland. Ze zijn gevestigd in Rotterdam aan de mooie karakteristieke Heemraadssingel. Het pand heeft erg veel charme met hoge plafonds mét lijsten, verdeling van de voor- en achterkamer met originele en suite deuren en het prachtige uitzicht over de singel. Na een aantal jaren werd het tijd om twee kamers op te frissen en weer volledig functioneel te maken. Wij maakten voor hen een interieurontwerp.

Credits

Interieur ontwerp – Tessa Weerdenburg & Nathalie Fransen
Fotografie – Holly Marder

Functionaliteit en schoonheid verbinden

De opdracht was helder: er was een duidelijke wensen en behoeften lijst opgesteld waarbij direct zichtbaar werd dat functionaliteit en schoonheid hand in hand moesten gaan. Er was behoefte aan een duidelijke plek voor de setcards van de modellen, die we creëerden aan de wand. Zo is het portfolio direct zichtbaar voor klanten. Ook is er een meetlint op de wand om de lengte van de modellen direct te kunnen opmeten. In de werkruimtes wordt gewerkt aan computers maar er wordt vooral veel overlegd. We stelden grote tafels voor die deze functies gemakkelijk en flexibel inzetbaar maken. We hielden rekening met de akoestiek zodat overleg niet storend zal zijn voor collega’s. De opdrachtgever wilde ook graag dat de ruimte representatief zou zijn voor Max Models en dat de identiteit beter naar voren zou komen. Het logo van het bureau heeft een prominente plek gekregen en de sfeer is professioneel en persoonlijk.

Heemraadssingel: een verborgen parel

Het kantoor van Max Models ligt aan de Heemraadssingel in Rotterdam: een verborgen pareltje. De prachtige statige panden hadden altijd al mijn interesse. En nu mochten wij in een ervan een kantoor ontwerpen. Op de dag van de shoot was de singel misschien nog wel mooier. De bloesem van de boom in de voortuin stond in volle bloei. Wat een prachtig gezicht.

Tessa Weerdenburg

Creative Director

Mogen wij jouw nieuwe huis of kantoor ontwerpen?

lees meer over onze werkwijze