Kantoor | Ticketmaster

Den Haag

Iedereen die weleens een sportwedstrijd of concert heeft bezocht is waarschijnlijk bekend met Ticketmaster. Deze organisatie is namelijk gespecialiseerd in het aanbieden van alle soorten tickets en kaarten voor bekende festivals en evenementen. Aukina Buining, Managing Director van Ticketmaster Netherlands nam contact met ons op om het interieurontwerp voor het nieuwe kantoor te maken. Tevens verzorgden wij de realisatie van het ontwerp.

Credits

Interieur ontwerp – Tessa Weerdenburg & Nathalie Fransen
Fotografie – Andrew Walkinshaw

Functioneel met een touch Rock en Roll

Ticketmaster is een bijzondere organisatie. De werkzaamheden zijn namelijk vooral administratief van aard. De medewerkers verzorgen dat de kaartverkoop van evenementen vlekkeloos verloopt. De branche is echter levendig en dynamisch. Ook is het kantoor een visitekaartje van het bedrijf waarbij zowel bezoekers als medewerkers zich thuis moeten voelen.
Het interieurontwerp is functioneel: aan alle aspecten is gedacht en alle benodigdheden hebben een duidelijke plek. We creëerden ook diverse plekken voor vergaderingen en overleg. Informeel overleg kan plaatsvinden op de tribune die een subtiele verwijzing is naar de muziekindustrie en bovendien zorgt voor prachtig uitzicht op de stad Den Haag. Het kleurenpalet met levendige en felle kleuren is passend bij de brand style guide van Ticketmaster. Zelfs de meer dan honderd leren handgrepen werden geleverd in een speciaal voor hen geselecteerde kleur blauw.

Een open en kleurrijke werkomgeving die perfect past bij ons bedrijf

Via een zakenrelatie hebben wij kennis gemaakt met het werk van Tessa en Nathalie. Wij waren erg enthousiast over hoe zij een ander bedrijfspand hadden vormgegeven. Design Studio Nu heeft een meedenkend vermogen en zij voelen aan welke kant je op wilt als bedrijf. Daarbij beviel het snelle schakelen en het prettige, informele contact ons goed. Het resultaat mag er dan ook wezen en wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe huisvesting. Onze werkomgeving is open, kleurrijk en past perfect bij het dagelijkse werk dat wij doen. Rock en Roll!

Aukina Buining

Managing Director

Mogen wij jouw nieuwe huis of kantoor ontwerpen?

lees meer over onze werkwijze