Brochure The Project Series | Rex Kralj

LJUBLJANA, SLOVENIË

Een terugkerende opdrachtgever is het Sloveense meubelmerk Rex Kralj. Directeur Ziga benaderde ons dit keer voor een spoedklus. De stoelen en barstoelen uit The Project Series waren net klaar en moesten snel gefotografeerd worden voor een brochure en de promotie naar aanloop van de lancering in Salon del Mobile in Milaan. De opdracht was sfeerbeelden te maken waarbij de veelzijdigheid in functie van de stoelen en barstoelen goed tot recht kwam. Ook dit beeldmateriaal moest vanzelfsprekend naadloos aansluiten bij het concept dat wij eerder creëerden en het bestaande beeld.

Over de eerdere samenwerking met Rex Kralj kun je hier en hier lezen.

Credits

Concept, Art direction en Styling – Tessa Weerdenburg & Nathalie Fransen
Fotografie – Holly Marder
Fotografie drukwerk – Naomi den Besten
Grafische vormgeving – Naomi den Besten

Schoonheid én functionaliteit

The project series stoelen en barstoelen zijn op een bijzonder manier ontstaan. Designer Marjan Žitnik nam de Rex Kralj 4455 chair als startpunt en creëerde een nieuwe collectie stoelen geschikt voor kantoren, horeca en woningen. De rugleuning en zitting zijn replica’s van de 4455 stoel. Het frame is compleet nieuw. De stoelen zijn stapelbaar waardoor schoonheid en functionaliteit hand in hand gaan.
Het beeldmateriaal moest de veelzijdigheid van het meubelstuk uitstralen. Wij kozen voor een horeca locatie met charme en kwamen uit bij Barbaar uit Delft. Dit grand café heeft een industriële uitstraling met karakteristieke details. We hielden de styling beknopt waarbij een bekend tafereel zichtbaar werd met koffie en een krant.
Het resultaat is een mooie simpele brochure: het sfeerbeeld op de voorkant is uitnodigend om de brochure open te slaan. Eenmaal dat gedaan, zie je weer twee sfeerbeelden. Dit keer met details van de setting. Bij de laatste keer opslaan, vind je alle benodigde informatie over de stoel.

Ontwerpdetails

Stoel Project van Rex Kralj | Barstoel Project van Rex Kralj

An easy decision

It was an easy decision to make when launching the new Project Series and we needed new imagery. Our reliable and long term partner Design Studio Nu was awarded the job and they did it like always very smoothly.

ZIGA VRHOVEC

Owner and Director

Mogen wij jouw nieuwe huis of kantoor ontwerpen?

lees meer over onze werkwijze