Salad Bar | HAKA

Delft

In een prachtig historisch pandje, ooit een tinfabriekje, in ons vertrouwde Delft zit sinds kort HAKA pure salad bar. Een leuk project van the Pure Family, die je misschien ook kent van Hills & Mills. HAKA is de eerste glutenvrije saladbar van Nederland. Het concept kenmerkt zich door de eigenschappen: gezond, grensverleggend, oprecht, positief, smaakvol, stoer en snel. Bovendien hebben de opdrachtgevers zich laten inspireren door het pure van Nieuw-Zeeland.

Credits

Interieur ontwerp – Tessa Weerdenburg & Nathalie Fransen
Fotografie – Andrew Walkinshaw

Een ideale indeling voor een smalle ruimte

Direct toen de locatie bekend werd, gingen wij aan de slag met het creëren van het interieurontwerp van HAKA pure salad bar. Omdat het een klein smal pandje betreft, moet er efficiënt met de ruimte worden omgegaan om de ideale indeling te maken voor de verschillende diensten: take-away, catering en delivery. We kozen voor een gastvrije bar waar je als gast direct tegen aanloopt bij binnenkomst. Er is nog een werkblad met daaronder en boven voldoende opbergruimte iets verder in de ruimte. Hier worden de verse sappen bereid. Bij het raam is een prettig zitje geplaatst waar de klanten ontspannen kan wachten op een soep, sap of salade. We kozen voor een contrast in materialen van ruw staal tot aan de glad wit in de tegels. Het kleurpalet is licht en sober, aangevuld met warmte van terra en hout.

Nieuwsgierig geworden naar HAKA? Je kunt elke dag terecht op Wijnhaven 13 voor heerlijk pure food! Of bestel het eten online en het wordt bij je thuisbezorgd.

'Simplicity' en 'Clean' als kernwoorden

Wij kenden Nathalie en Tessa al van eerdere samenwerkingen. Wij waren voor Haka Salad Bar op zoek naar een partij die qua stijl paste bij wat wij in gedachten hadden. De samenwerking verliep prettig omdat er op ontzettend efficiënte wijze gecommuniceerd werd en duidelijke afspraken gemaakt werden. Het eindresultaat was precies dat wat wij gevisualiseerd hadden.

Sheraz Kazmi

Co-founder

Mogen wij jouw nieuwe huis of kantoor ontwerpen?

lees meer over onze werkwijze