Woonhuis | Maasland II

Maasland

Soms leidt het ene project tot een ander. In Maasland kopen een aantal gezinnen een kavel om elk een woonhuis te realiseren. Drie daarvan komen bij ons terecht voor het interieurontwerp. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever, architect en bouwmaatschappij maken wij voor een persoonlijk plan dat de opdrachtgever moet passen als een maatpak.
De opdrachtgevers willen met hun nog te bouwen huis een nieuwe weg in slaan. Ze laten al het meubilair achter in de oude woning en hebben behoefte aan totaal iets nieuws en fris. De architect had in deze fase het huis reeds ruw ontworpen. De opdracht was om de binnenzijde op een functionele wijze verder in te delen en te voorzien van een sfeer die samenhang heeft in het hele huis.

Credits

Interieur ontwerp – Tessa Weerdenburg & Nathalie Fransen
Fotografie – Andrew Walkinshaw

Een rustige en tijdloze uitstraling

Nadat het huis een prettige indeling had voor alle bewoners, ouders met twee volwassen dochters, hebben wij ons gericht op het interieur ontwerp. We combineerden klassieke elementen met een lichte, moderne bijna minimalistische basis. Het kleurenpalet en materialen zijn rustig en tijdloos. De woonkamer geeft ruimte voor alle familieleden met aanhang maar voelt ook prettig als de opdrachtgevers met hun tweeën zijn.

Tenslotte hebben wij de begeleiding en realisatie van dit project op ons genomen, waarbij wij het meubilair en de verlichting voor diverse ruimtes leverden. Het resultaat is een ruim opgezette woning waar de opdrachtgevers nog lang van zullen genieten.

Mogen wij jouw nieuwe huis of kantoor ontwerpen?

lees meer over onze werkwijze