Woonhuis | Maasland

Maasland

Soms leidt het ene project tot een ander. In Maasland kopen een aantal gezinnen een kavel om elk een woonhuis te realiseren. Drie daarvan komen bij ons terecht voor het interieurontwerp. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever, architect en bouwmaatschappij maken wij voor een persoonlijk plan dat de opdrachtgever moet passen als een maatpak. De opdrachtgevers hebben veel gereisd en zij wilden die inspiratie gebruiken in hun familiehuis.

 

 

Credits

Interieur ontwerp – Tessa Weerdenburg & Nathalie Fransen
Fotografie – Andrew Walkinshaw

Een grote luxueuze hotelkamer als inspiratie

De focus ligt in eerste instantie op de routing in huis. Het huis is ruim en de bewoners willen graag rond kunnen lopen door de verschillende ruimtes. Ook het ideaalbeeld dat de opdrachtgevers voor ogen hadden, een slaapkamer die lijkt op een grote luxueuze hotelkamer, is gerealiseerd. De slaapkamer is open verbonden met de badkamer en de ruime walk in closet. De kinderen hebben beiden een ruime kamer op zolder en delen een eigen badkamer. De gezinsleden hebben zo allen een fijne eigen plek maar er is voldoende plek waar het gezin samen kan zijn. Er is gekozen voor een rustig kleurenpalet dat warm en tijdloos is met klassieke touches.

Een huis dat voelt als maatpak

Nathalie en Tessa waren heel goed in staat om onze diverse wensen te vertalen naar een fijne en prettige woning; vooral mooi, maar zeker ook praktisch, in een juiste balans. Het voelt als een maatpak. Wij genieten nog iedere dag van ons huis en raden iedereen aan om Design Studio Nu bij het ontwerp van hun woning te betrekken. Voor ons was dit een hele goede keuze. Bedankt!

Wendy den Ouden

Eigenaar

Mogen wij jouw nieuwe huis of kantoor ontwerpen?

lees meer over onze werkwijze